STELS 850 GUEPARD PRO

STELS VOZILA       DOSTOPNE BARVE       TEHNIČNI PODATKI       GALERIJA       KONTAKT

nova zvezda ruske proizvodnje ATV

Eden glavnih ciljev VELOMOTORS je bilo proizvesti lastno ATV vozilo, ki bo konkurenčno najboljšim ATV-jem in se postaviti ob bok največjim in najmočnejšim proizvajalcem teh vozil na svetu. Novi model STELS  Guepard predstavlja najmočnejša in tehnološko najnaprednejša ATV vozila proizvedena v Rusiji. 

Inženirji VELOMOTORS-a so ustvarili močan, zanesljiv in kar je najpomembnejše, ATV z zelo razumno ceno. To je prvi model VELOMOTORS ATV vozil za katero niso uporabili delov narejenih na Kitajskem. Za ta model so uporabljeni izključno deli priznanih japonskih, tajskih in ruskih proizvajalcev in deli lastne proizvodnje VELOMOTORS-a. 

OBLIKA IN IZGLED

Oblikovanje nove serije ATV STELS Guepard je v celoti plod razvojnih inženirjev VELOMOTORS-a, ki jim je uspelo ustvariti neprimerljiv slog. Nov agresiven izgled je prepoznaven in bo zagotovo privlačil pozornost ljubiteljev terenskih vozil. 

Vsi plastični deli so izdelani na proizvodnih trakovih MOTOVELOZAVOD v Zhukovki. Za izdelavo le-teh je uporabljena povsem nova formula, ki zagotavlja popolno kombinacijo prožnosti in trdnosti. 

PODVOZJE IN VZMETENJE

Podvozje modela Guepard je proizvedeno na popolnoma avtomatiziranem robotskem traku tovarne MOTOVELOZAVOD. Moč ter zanesljivost podvozja in vzmetenja sta zagotovljena z kvalitetno izdelavo kot tudi natančnimi izračuni, ki so se izkazali na težkih testih.

Vzmetenje je narejeno iz zelo močnih A-rok in kovanih skupnih zglobov. VELOMOTORS uporablja natančne in trajne ležaje, ki jih izdeluje svetovno znani japonski proizvajalec Koyo. 

Amortizerji tajskih proizvajalcev zagotavljajo izredno mehko in udobno vožnjo z impresivnim hodom: 225 mm spredaj in 243 mm zadaj.

MOTOR IN MENJALNIK

Motor modela Guepard je najbolj tehnološko napreden izdelek c celotni proizvodnji VELOMOTORS-a.  4-taktni 2-valjni V-twin motor z elektronskim vbrizgom goriva je v izvedbi v 3 različicah: 650, 800 in 850 cm3 delovne prostornine ter močjo 52, 67 ali 71 KM. Za tako močan in super hitri motor so v VELOMOTORS-u zasnovali CVT menjalnik in prenos, ki preneseta ogromne obremenitve. 

Glavne značilnosti tega poskočnega in ekonomičnega motorja so: nemoteno delovanje, ki zagotavlja udobno vožnjo, regulacija moči za zagotavljanje popolnega ravnovesja med zmogljivostjo in porabo goriva, prijeten zvok motorja in brutalen navor že od samega začetka in to v vseh načinih delovanja. 

V prihodnje v VELOMOTORS-u načrtujejo samostojno izdelavo večine delov motorja in menjalnika ter s tem še dodatno znižati ceno svojih ATV vozil.

.

ZAVORNI SISTEM

Zavorni sistem, ki je uporabljen za model Guepard ni značilen za ATV vozila. Na vseh 4 kolesih so disk zavore. Na ta način se pri zaviranju ne obremenjuje prenos, kar vpliva na večjo zanesljivost in podaljšuje delovanje. 

ELEKTRIKA

Vsi priključki električne napeljave so vodoodporni. Armaturna plošča je oblikovana v sodelovanju s svetovno znanim proizvajalcem KOSO. Prikazuje vse potrebne kazalnike delovanja motorja, kot tudi druge parametre. Prav tako so na volanu nameščena zanesljiva in varna stikala, ki so se izkazala že na  prejšnjih ATV modelih. 

LED žarometi so vodoodporni, oblečeni v aluminijasto ohišje in membrano ventil, ki je vodoodporen do 50 m. LED signalne luči so mehko vpete, da ohranijo pravilno delovanje med manevriranjem. 

DOSTOPNE BARVE

RUMENA

ČRNA

BELA

CARBON

ZELENA

CAMO

TEHNIČNI PODATKI – STELS 850 GUEPARD TROPHY PRO EPS 4X4

MOTOR

Tip motorja:

4-taktni, 2 valja (V tip), EFI

Prostornina:

850cc

Gorivo:

Bencin

Moč (KM/kW):

65/ 48 pri 6000 o./min

Hlajenje:

Vodno hlajenje

DIMENZIJE

Skupna dolžina (cm):

239

Skupna širina (cm):

135

Skupna višina (cm):

154,5

Visina sedeža (cm):

100

Medosna razdalja (cm):

155

Razdalja od tal (cm):

32

Teža praznega vozila (kg):

472

POGON

Prenos:

avtomatski CVT

Menjalnik:

L / H / N / R / P

Pogonski sistem:

4 x 4  z zaklepanjem sprednjega diferenciala

Sprednje zavore:

hidravlične disk zavore

Zadnje zavore:

hidravlične disk zavore

VZMETENJE

Sprednje vzmetenje:

neodvisno vzmetenje s hidravličnimi amortizerji

Zadnje vzmetenje:

neodvisno vzmetenje s hidravličnimi amortizerji

Število sedežev:

2

NOSILNOST

Zadnji prtljažni nosilci (kg):

25

Največja nosilnost (kg):

707

DODATNE SPECIFIKACIJE

Kapaciteta rezervoarja za gorivo (l):

30

Instrumentna plošča (display):

digitalna

Sprednja platišča:

27 x 9-12 Maxxis Zilla

Zadnja platišča:

27 x 11-12 Maxxis Zilla

DRUGO

Elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)

Električni zagon, CDI-sistem vžiga

EPS (servo)

Popolnoma neodvisno sprednje in zadnje vzmetenje 

Varnostno stikalo za zaustavitev v sili

Aluminijasta platišča

ALU zaščita podvozja (full skid plate)

Sprednji in zadnji odbijač (rollbar)

Dodatni hladilnik

Vitel  (1.590 kg)

Sedež za sovoznika

Luči LED

Sprednji in zadnji razširjeni blatniki z odsevniki

Vzvratna ogledala 

Ščitniki za roke 

12 V vtičnica

Izpušni sistem iz nerjavečega jekla

Vtičnica za elektriko

GALERIJA

Kontaktirajte nas

Politika o zasebnosti

Prijava na novice

FB Messenger